www.HotelsBalkan.com

Contact și marketing

Marketing

Pentru ca cazarea dvs. să fie printre primele pe Google și alte motoare de căutare, trebuie să ne furnizați:

Text (descriere cazare / companie, servicii, informații de contact) și fotografii (până la 20 de fotografii), le trimiteți pe e-mail-ul nostru.

Vă sugerăm să indicați în text ce pot vedea vizitatorii în apropiere (cascadă, clădiri religioase, cetăți, grădină zoologică, râu, belvedere montană, obiective culturale, obiective istorice, parc memorial, teren de vânătoare ...) și cât de departe este de orașe mai mari din apropiere sau aeroport, autostrăzi ...

Cineva va fi, de asemenea, interesat de viața de noapte sau de evenimentele culturale care au loc în locul dvs.

Cu cât furnizați informații mai utile, cu atât sunt mai mari șansele ca vizitatorii să vină la dvs. și astfel să câștige mai mulți bani.

De asemenea, puteți scrie text în alte limbi.

Când puneți totul împreună frumos și alegeți fotografiile care vă vor arăta cel mai bine obiectul, alegeți un nume (link, adresă web).

Trebuie remarcat faptul că echipa noastră va selecta / extrage cuvinte cheie (optimizare SEO) pentru site-ul dvs. și le va adăuga la codurile viitorului dvs. site web, pentru a fi în partea de sus a motoarelor de căutare.

În cele din urmă, alegeți adresa web viitoare a portalului / site-ului dvs. web, pe care o puteți face publicitate pe cărți de vizită, calendare, materiale publicitare, pe rețelele sociale ...

Dacă aveți dubii, luați în considerare dacă cineva vă oferă designul site-ului, găzduirea site-ului, adresa site-ului, optimizarea și publicitatea timp de un an și cât de mult ar costa acest lucru.

 

Listă de prețuri

Mini site web cu numele www.HotelsBalkan.com/Companie

* în locul companiei dvs. (hotel, pensiune, apartament, vilă, garsonieră, motel ...) puneți denumirea comercială prescurtată a companiei dvs., deoarece este recunoscută de clienții dvs. actuali și viitori, de exemplu:

www.HotelsBalkan.com/DreamHotel

sau

www.HotelsBalkan.com/Dream-Hostel

sau poate

www.HotelsBalkan.com/Dream-Hotel-City

și poate și

www.HotelsBalkan.com/Motel-City

...

Prețul este de 100 de euro pentru 365 de zile (1 an).

După crearea unui site web (site) pentru unitatea de cazare (catering), în termen de 3-5 zile, site-ul va fi vizibil pe toate motoarele de căutare.

Plata se face înainte de crearea site-ului dvs. (reclamă).

Vedeți cum ar arăta site-ul pentru facilitatea dvs. turistică - CLICK AICI!

Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți să vă prezentați pe acest portal, contactați-ne.

a lua legatura

AGENȚIA SNOB

99. Ratka Pavlovica 99

18400 Prokuplje

Serbia