www.HotelsBalkan.com

Kapcsolat és marketing

Marketing

Ahhoz, hogy szállásod az elsők közé kerüljön a Google-on és más keresőmotorokban, meg kell adnod:

Szöveget (a szállás / cég leírása, szolgáltatások, elérhetőségek) és fényképeket (legfeljebb 20 fénykép) küld el e-mailünkre.

Javasoljuk, hogy tüntesse fel a szövegben, hogy a látogatók mit láthatnak a közelben (vízesés, vallási épületek, erődök, állatkert, folyó, hegyi kilátó, kulturális látnivalók, történelmi látnivalók, emlékpark, vadászterület ...), és milyen messze van nagyobb városok a repülőtér közelében vagy a repülőtéren, autópályák ...

Valakit érdekelni fognak az éjszakai élet vagy kulturális események is, amelyek a helyedben zajlanak.

Minél több hasznos információt ad meg, annál nagyobb az esélye, hogy a látogatók hozzád fordulnak, és így több pénzt keresnek.

Szöveget írhat más nyelveken is.

Amikor szépen összerakta az egészet, és kiválasztotta azokat a fotókat, amelyek a legjobban mutatják az objektumát, válasszon nevet (link, webcím).

Meg kell jegyeznünk, hogy csapatunk kiválasztja / kivonja a kulcsszavakat (SEO optimalizálás) az Ön webhelyéhez, és hozzáadja azokat a jövőbeni webhely kódjaihoz, hogy a keresőmotorok élén állhassanak.

Végül kiválasztja webportálja / webhelyének jövőbeni webcímét, amelyet névjegykártyákon, naptárakon, hirdetési anyagokon, közösségi hálózatokon hirdethet ...

Ha kétségei vannak, fontolja meg, hogy valaki kínál-e Önnek webhelytervezést, tárhelyszolgáltatást, címet, optimalizálást és hirdetést egy évig, és mennyibe kerül Önnek.

 

Árlista

Mini weboldal a www.HotelsBalkan.com/Company

* Company (szálloda, hostel, apartman, villa, stúdió, motel ...) helyett írja be cége rövidített cégnevét, mivel ez felismerhető a jelenlegi és a jövőbeli ügyfelei számára, például:

www.HotelsBalkan.com/DreamHotel

vagy

www.HotelsBalkan.com/Dream-Hostel

vagy talán

www.HotelsBalkan.com/Dream-Hotel-City

és tud és

www.HotelsBalkan.com/Motel-City

...

Az ár 100 euró 365 napra (1 év).

A szállás (vendéglátóhely) webhelyének (webhelyének) létrehozása után 3-5 napon belül a weboldal az összes keresőmotoron látható lesz.

A fizetés az Ön weboldalának (hirdetése) létrehozása előtt történik.

Nézze meg, hogyan néz ki az oldal az Ön turisztikai létesítményéhez - KATTINTSON IDE!

Ha további kérdése van, vagy bemutatkozni szeretne ezen a portálon, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatba lépni

ÜGYNÖKSÉG SNOB

Ratka Pavlovica 99

18400 Prokuplje

Szerbia