HotelsBalkan.com

- Is uw accommodatie de 1. op GOOGLE?

- Heeft u een website voor accommodatie?

- Wil je meer toeristen en hogere inkomsten?

- Wilt u ook toeristen uit het buitenland?

Een portaal dat eigenaren en beheerders van toeristische voorzieningen de mogelijkheid biedt om hun diensten voor te stellen en hun zoekrangschikking in zoekmachines (google, yahoo, bing, altavista, yandex ...) te verbeteren en zo de inkomsten van nieuwe klanten te verhogen.

Voeg uw hotel / hostel / motel / appartement / villa / cottage / pension / ethno village / garni hotel / privé accommodatie toe ...

Contact & Marketing

Marketing

Om ervoor te zorgen dat uw accommodatie een van de eersten is op Google en andere zoekmachines, moet u ons voorzien van:

Tekst (beschrijving van accommodatie / bedrijf, diensten, contactgegevens) en foto's (maximaal 20 foto's) die u naar onze e-mail stuurt.

We raden u aan in de tekst aan te geven wat bezoekers in de buurt kunnen zien (waterval, religieuze gebouwen, forten, dierentuin, rivier, uitkijkpunt op de bergen, culturele bezienswaardigheden, historische bezienswaardigheden, herdenkingspark, jachtgebied ...), en hoe ver het is van grotere steden in de buurt of op de luchthaven, snelwegen ...

Iemand zal ook geïnteresseerd zijn in het nachtleven of culturele evenementen die in jouw plaats plaatsvinden.

Hoe meer nuttige informatie u verstrekt, hoe groter de kans dat bezoekers naar u toe komen en dus meer geld verdienen.

U kunt ook tekst in andere talen schrijven.

Als je het allemaal mooi in elkaar zet en de foto's kiest die je object het beste laten zien, kies dan een naam (link, webadres).

Opgemerkt moet worden dat ons team trefwoorden (SEO-optimalisatie) voor uw site zal selecteren / extraheren en deze aan de coderingen van uw toekomstige website zal toevoegen om bovenaan de zoekmachines te staan.

Ten slotte kiest u het toekomstige webadres van uw webportaal / site, waarop u kunt adverteren op visitekaartjes, kalenders, reclamemateriaal, op sociale netwerken ...

Overweeg bij twijfel of iemand u een jaar lang een site-ontwerp, sitehosting, siteadres, optimalisatie en advertenties aanbiedt, en hoeveel dit u zou kosten.

 

Prijslijst

Mini-website (website) met de naam www.HotelsBalkan.com/Company

* in plaats van uw bedrijf (hotel, hostel, appartement, villa, studio, motel ...) zet u de verkorte bedrijfsnaam van uw bedrijf, aangezien deze herkenbaar is voor uw huidige en toekomstige klanten, bijvoorbeeld:

www.HotelsBalkan.com/DreamHotel

of

www.HotelsBalkan.com/Dream-Hostel

of misschien

www.HotelsBalkan.com/Dream-Hotel-City

en kan en

www.HotelsBalkan.com/Motel-City

De prijs is 100 euro voor 365 dagen (1 jaar).

Na het aanmaken van een website (site) voor uw accommodatie (horeca) voorziening, is de website binnen 3-5 dagen zichtbaar op alle zoekmachines.

De betaling is vóór het maken van uw website (advertentie).

Kijk hoe de site eruit zou zien voor uw toeristische voorziening - KLIK HIER!

Heeft u nog vragen of wilt u zich op dit portaal voorstellen, neem dan contact met ons op.

Contact

AGENTSCHAP SNOB

Ratka Pavlovica 99

18400 Prokuplje

Servië