HotelsBalkan.com

- Onko majoitussi GOOGLE: ssa 1.?

- Onko sinulla verkkosivustoa majoitusta varten?

- Haluatko enemmän turisteja ja korkeammat tulot?

- Haluatko myös turisteja ulkomailta?

Portaali, joka tarjoaa matkailukohteiden omistajille ja ylläpitäjille mahdollisuuden esitellä palveluitaan ja parantaa hakusijoituksiaan hakukoneissa (google, yahoo, bing, altavista, yandex ...) ja lisätä siten uusien asiakkaiden tuloja.

Lisää hotellisi / hostelli / motelli / huoneisto / huvila / mökki / täysihoitola / etnokylä / garni-hotelli / yksityinen majoitus ...

Yhteystiedot ja markkinointi

Markkinointi

Jotta majoituksesi olisi ensimmäisten joukossa Googlessa ja muissa hakukoneissa, sinun on toimitettava meille:

Teksti (kuvaus majoituksesta / yrityksestä, palveluista, yhteystiedot) ja valokuvat (enintään 20 kuvaa), jotka lähetät meille sähköpostia.

Suosittelemme, että ilmoitat tekstissä, mitä kävijät voivat nähdä lähellä (vesiputous, uskonnolliset rakennukset, linnoitukset, eläintarha, joki, vuoristomaisema, kulttuurinähtävyydet, historialliset nähtävyydet, muistopuisto, metsästysalue ...) ja kuinka kaukana se on suuremmat kaupungit lähellä tai lentokentällä, moottoriteitä ...

Joku on kiinnostunut myös yöelämästä tai kulttuuritapahtumista, jotka tapahtuvat sinun sijainnissasi.

Mitä enemmän hyödyllistä tietoa annat, sitä suurempi on mahdollisuus, että kävijät tulevat luoksesi ja ansaitsevat siten enemmän rahaa.

Voit kirjoittaa tekstiä myös muilla kielillä.

Kun koot kaikki kauniisti yhteen ja valitset valokuvia, jotka näyttävät parhaiten esineesi, valitse nimi (linkki, verkko-osoite).

On huomattava, että tiimimme valitsee / poimii avainsanoja (SEO-optimointi) sivustollesi ja lisää ne tulevan verkkosivustosi koodeihin ollakseen hakukoneiden kärjessä.

Lopuksi valitset verkkosivustosi tulevan Web-osoitteen, jota voit mainostaa käyntikorteissa, kalentereissa, mainosmateriaaleissa, sosiaalisissa verkostoissa ...

Jos olet epävarma, harkitse, tarjoako joku sinulle sivuston suunnittelua, sivuston ylläpitoa, sivuston osoitetta, optimointia ja mainontaa vuodeksi, ja kuinka paljon se maksaa sinulle.

 

Hinta lista

Mini-verkkosivusto (verkkosivusto) nimellä www.HotelsBalkan.com/Company

* laitat yrityksesi (hotelli, hostelli, huoneisto, huvila, studio, motelli ...) sijaan yrityksesi lyhennetyn toiminimen, koska se on tunnistettavissa nykyisille ja tuleville asiakkaillesi, esimerkiksi:

www.HotelsBalkan.com/DreamHotel

tai

www.HotelsBalkan.com/Dream-Hostel

tai ehkä

www.HotelsBalkan.com/Dream-Hotel-City

ja voi ja

www.HotelsBalkan.com/Motel-City

...

Hinta on 100 euroa 365 päivältä (1 vuosi).

Kun olet luonut verkkosivuston (sivusto) majoitus (catering) laitoksellesi, 3-5 päivän kuluessa, verkkosivusto näkyy kaikissa hakukoneissa.

Maksu suoritetaan ennen verkkosivustosi (mainoksen) luomista.

Katso, miltä sivusto näyttäisi matkailukohteellesi - KLIKKAA TÄSTÄ!

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat esitellä itsesi tässä portaalissa, ota meihin yhteyttä.

Ottaa yhteyttä

AGENTUURIN SNOB

Ratka Pavlovica 99

18400 Prokuplje

Serbia